Tipphetked: Cleveland Cavaliers lõpetas võidupõua, Denver Nuggets mitte

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveland Cavaliersi mängijad Collin Sexton (vasakul) ja J. R. Smith .
Cleveland Cavaliersi mängijad Collin Sexton (vasakul) ja J. R. Smith . Foto: Ken Blaze / USA TODAY Sports

Kahe hooaja vahel LeBron Jamesist ilma jäänud Cleveland Cavaliers saavutas korvpalliliigas NBA hooaja teise võidu, alistades koduväljakul 113:89 Charlotte Hornetsi.

Clevelandi eest jõudsid kahekohalise punktisummani koguni kuus mängijat: Jordan Clarkson viskas 24, David Nwaba 18, Rodney Hood 16, Collin Sexton 16, J. R. Smith 13 ja Tristan Thompson 11 punkti. Ainsana säras kaksikduubliga Thompson, kes noppis ka 21 lauapalli. Charlotte’i resultatiivseimaks kerkis 22 punkti kogunud Jeremy Lamb.

Cleveland Cavaliers (2-11) jätkab kahe võiduga idakonverentsis viimasel ehk 15. kohal, Charlotte Hornets (7-7) paikneb kuuendal tabelireal.

Kui Cleveland lõpetas viiemängulise võidupõua, siis hooaega hästi alustanud Denver Nuggets pikendas kaotusteseeria neljamänguliseks, jäädes koduväljakul 99:109 alla Houston Rocketsile.

Houstoni resultatiivsemad olid Clint Capela (24 p), James Harden (22 p + 11 rs, 3 vl) ja Chris Paul (21 p), kes viskasid kolme peale kokku enam kui pooled meeskonna punktid. Denveri eest särasid Nikola Jokic, kelle arvele kogunes 14 punkti, 12 lauapalli, seitse resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget ning Monte Morris, kes viskas meeskonna parimana 19 silma.

Hooaega keskpäraselt alustanud Houston Rockets (6-7) hoiab läänekonverentsis 12. ja Denver Nuggets (9-5) suisa kolmandat kohta.

Valitsev NBA meister Golden State Warriors alistas tugeva teise poolaja toel koduväljakul Atlanta Hawksi 110:103 ning saavutas kolme kaotuse kõrvale hooaja 12. võidu ja jätkab läänekonverentsi liidrina. Hawks (3-11) paikneb idakonverentsis Cavaliersi ees 14. tabelireal. Warriorsi pallivõlur Kevin Durant viskas üleplatsimehena 29 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles