Postimees Austraalias. Mis on Ogier'l, aga Tänakul ja Neuville'il mitte?

Merili Luuk, Coffs Harbour
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Joan Cros / ZUMAPRESS.com

Autoralli MM-sarja üldliider, viiekordne maailmameister Sebastien Ogier avaldas Austraalia ralli pressikonverentsil, et tal on võrreldes konkurentide Ott Tänaku ja Thierry Neuville'iga lisaks suuremale punktisaagile rallil veel üks eelis. 

«Ainus asi, mis mul on, aga neil mitte, on ... MM-tiitel. See annab mulle kindlasti võimaluse olla veel rahulikum. Muidugi, kui ma kuuenda MM-tiitli võidaksin, oleksin väga-väga õnnelik, aga see ei muudaks enam minu elu. Elu esimest tiitlit jahtida on aga vähe teine tunne ja see muudab palju: sa kas oled maailmameister või ei ole.»

Ogier võitis täna hommikul ka testikatse, edestades 0,2 sekundiga Tänakut ja norralast Andreas Mikkelseni. Prantslase sõnul ei tasu aga testikatse tulemusi niivõrd pingsalt vaadata, seda enam, et ilmataat võib peagi võistlusel oma korrektuurid teha. 

«Eelmisel aastal sadas siin tihedat vihma ning see oli väga-väga keeruline. Aga pigem võtaksime vihma, sest see on kõigile keeruline kui kuiva ilma, mis annab mõnele eelise. Ootame ja vaatame. Kindlasti on selle nädalavahetuse kõige otsustavam päev reede.»

Ogier' edu Neuville'i ees on kolm punkti, Tänak jääb prantslasest maha 23 punktiga.

«Olen väga rõõmus, et saan jälle MM-tiitli nimel võidelda. Kaks rallit tagasi olin 23 punktiga maas ning see polnud nii lihtne. Nüüd oleme liidrid, tõsi, väikese edumaaga, ent usun, et mul on parem positsioon kui teistel,» sõnas Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles