Video: Evans möödus testikatsel kaamerameestest ülilähedalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Autoralli maailmameistrivõistluste viimane etapp ehk Austraalia ralli saab avapaugu Eesti aja järgi neljapäeva õhtul, kui kavas on esimene kiiruskatse. Testikatsel (vaata videoid) näitas parimat aega sarja üldliider Sebastien Ogier Fordiga.

Kui kõik sõitjad läbisid testikatse suuremate probleemideta, siis äreva momendi elasid üle raja ääres seisnud kaameramehed, kes kohtusid Elfyn Evansi Fordiga ülilähedalt ja pääsesid napilt katastroofist. Evans näitas testikatsel kümnendat aega, kaotades meeskonnakaaslasele 1,4 sekundiga.

Ogier edestas viiekilomeetrilisel testikatsel Ott Tänakut (Toyota) ja Andreas Mikkelseni (Hyundai) vaid 0,2 ning tiitlinõudlejat Thierry Neuville (Hyundai) 0,3 sekundiga. Järgnesid Craig Breen (Citroen), Hayden Paddon (Hyundai), Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi (mõlemad Toyota).

Testikatse tulemused.
Testikatse tulemused. Foto: ewrc-results.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles