Hispaania meedia: PSG võib Neymari või Mbappe maha müüa

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar ja Kylian Mbappe sel nädalal põnevuskohtumist koduliigas pidada ei saa.
Neymar ja Kylian Mbappe sel nädalal põnevuskohtumist koduliigas pidada ei saa. Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Pariisi Saint Germaini jalgpalliklubi võib Neymari või Kylian Mbappe maha müüa, et mitte eksida finantsilise ausa mängu reeglite vastu. Mõlemad ründajad on Madridi Reali radaril.

Rahvusvaheline jalgpalliliit UEFA on alustanud uurimist seoses Prantsusmaa suurklubi tegutsemisega üleminekuturul. Prantslased seisavad silmitsi eurosarjades osalemise keeluga. Tähelepanu pöörab UEFA eelkõige sellele, kuidas soetas PSG eelnevalt mainitud tippründajad. PSG maksis Neymari eest 220 ja Mbappe eest 180 miljonit ehk kokku 400 miljonit eurot.

Pariis Saint-Germaini probleemidest loodab kõige rohkem kasu lõigata 33-kordne Hispaania jalgpallimeister Madridi Real, kelle ründeliin sai Cristiano Ronaldo lahkumise järel valusa hoobi. Hispaania meedia kirjutab, et Reali esimene valik on Neymar, keda nad möödunud suvel Pariisist kätte ei saanud. Mbappe kohal ripuvad küsimärgid, sest prantslast kimbutavad sageli vigastused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles