Postimees Budapestis. Ungarlased peavad hakkama saama põhiväravavahita

Kaspar Koort, Budapest
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Péter Gulácsi täna õhtul Eesti vastu väravat ei kaitse.
Péter Gulácsi täna õhtul Eesti vastu väravat ei kaitse. Foto: AP/Scanpix

Täna õhtul jalgpalli Rahvuste liigas Eesti koondist võõrustav Ungari peab hakkama saama ilma oma esiväravavahi Péter Gulácsita.

Klubijalgpalli Saksamaa Bundesligas Leipzigis mängiva Gulácsi lõi rivist välja kõhuviirus. Pühapäevases mängus Soomega loodavad madjarid teda taas kasutada, kuid praeguseks on mees koondise juurest lahkunud. Ungari meedia tõi välja, et viimati seisis nende väravasuul keegi teine kui Gulácsi nii ammu kui 2016. aasta juunis.

Samuti olid teisipäevaõhtusel treeningul vigastada saanud poolkaitsja Daniel Gazdag (Honved) ja paremkaitsja Gergő Lovrencsics (Ferencvaros). Juba varem oli teada, et mängust jääb eemale ründaja Roland Sallai (Freiburg).

Enne kaht viimast vooru juhib alagruppi täisedu ehk 12 punktiga Soome, Kreeka on 6 punktiga teine, Ungari 4 punktiga kolmas ja Eesti 1 punktiga neljas. Ungari ja Eesti mäng saab avavile täna õhtul kell 21.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles