Chelsea't ähvardab kahe aasta pikkune mängijate ostmise keeld

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bertrand Traore Chelsea särgis mängimas.
Bertrand Traore Chelsea särgis mängimas. Foto: Eric Miller / REUTERS

Chelsea jalgpallimeeskonda ähvardab kahe aastane pikkune mängijate ostmise keeld noormängijate palkamisel tehtud rikkumiste pärast.

Salajased dokumendid viitavad sellele, et 19 Chelsea'i poolt ostetud noormängija puhul on üleminekut tehtud erinevaid rikkumisi, kusjuures 14 mängijat 19st olid ostu sooritamise hetkel alla 18-aastased. Nende hulgas ka ründaja Bertrand Traore, kes soetati 2013. aastal.

Chelsea ise on välja öelnud, et antud olukorra uurimise ajal tehakse täielikult koostööd FIFA liikmete ja ametnikega, et antud segases loos selgust saada. Dokumentide järgi ähvardab Chelsea't süüdi mõistmise puhul kahe aasta pikkune mängijate ostmise keeld ja 50 000 euro suurune trahv.

Enne Chelsea't on sarnaste probleemide küüsis olnud ka Hispaania kõrgliiga meeskonnad Madridi Real, Madridi Atletico ning Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles