Rooba viskas värava, kuid JYP kaotas taas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondise ründaja ja abikapten Robert Rooba.
Eesti jäähokikoondise ründaja ja abikapten Robert Rooba. Foto: IIHF.com

Eesti koondislane Robert Rooba viskas Jyväskylä JYP-i eest taas värava, kuid ei suutnud sellega koduklubi järjekordsest kaotusest päästa.

JYP kohtus võõrsil Hämelinna võistkonnaga. Koduvõistkond alustas kohtlumist kindlamalt ning teise kolmandiku lõpuks oli Hämelinna edu JYP ees 2:0. Kolmandal kolmandikul suutis Rooba visata ühe värava tagasi, kuid see ei päästnud JYP- 1:2 kaotusest.

Rooba jaoks oli antud värav sel hooajal Soome liiga seitsmendaks tabamuseks. Vaatamata sellele on JYP viimastel aegadel suurtes raskustes – 20 kohtumisega on kokku saadud 18 punkti, millega ollakse Soome kõrgliigas eelviimasel kohal.

JYP-i jaoks oli kaotus Hämelinna võistkonnalt juba viies järjestikune kaotus. Hämelinna meeskond on hoidmas kõrgliigas hetkel kolmandat kohta. JYP-i järgmine vastane Soome liigas on seitsmendal kohal asub SaiPa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles