Bolt avaldas, millal ta jalgpallurikarjääri osas lõpliku otsuse langetab

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: DAVID GRAY / REUTERS

Usain Bolt andis teada, et otsustab selle aasta novembrikuu lõpuks ära, kas ta jätkab jalgpallurina või loobub siiski oma unistusest.

Kuigi Bolt treenis Austraalia kõrgliiga meeskonna Central Coast Marinersiga koos mitu kuud ning lõi isegi sõpruskohtumises värava, ei liitunud ta Marinersiga põhjusel, et meeskonnal ei ole võimalik maksta Boltile soovitud palka.

Siiski pole Bolt veel plaanist tippjalgpallurina loobunud. «Mul on tulnud erinevatest klubidest mitmeid pakkumisi. Nüüd üritame lihtsalt selgeks saada, millised neist on mõistlikud pakkumised. Novembri lõpuks otsustan, kas asun mõnes uues meeskonnas mängima või jääb unistus jalgpallurikarjäärist siiski pooikuks,» vahendab NBC Bolti sõnu.

Kaheksakorde olümpiavõitja Bolt jättis esialgu kõik lepinguid pakkuvad meeskonnad saladuseks, kuid kinnitas et küsimus pole rahas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles