Lõbus rallivideo: Östbergi kõrvale istutatud ajakirjanik ahhetas ja kiljus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg oma ajutise kaardilugejaga
Mads Östberg oma ajutise kaardilugejaga Foto: Molly Pettit/Twitter

Citroeni rallimees Mads Östberg vahetas eilsel Austraalia ralli testikatsel oma tavapärase kaardilugeja Torstein Erikseni välja kolmanda norraka, WRC-sarja otseülekannete stuudiojuhi ja intervjueerija Molly Pettiti vastu. Kuigi pärast kiitis Pettit kogemust taevani, jääb autost videot vaadates tema elamusest veidi teistsugune mulje.

Kahjuks ei ole Östbergi masinast salvestatud videol kuulda suhtlust Pettiti ja piloodi vahel. Või oleks õigem öelda «pigem», sest naise huultelt võib paari «issandi» ja hinge kinni hoidmise kõrvalt välja lugeda üleüldist kiljumist.

Pärast postitas Pettit sotsiaalmeediasse oma elamuse lühikirjelduse: «Oli imeline kogemus Mads Östbergi kõrval Austraalia ralli testikatsel istuda.» Paari ajaks tuli 2.57,1, mis oli sel hetkel Östbergi kiireim tulemus. Lõpuks jäi norraka parimaks ajaks 2.55,4 

WRC-hooaja viimane ralli, kus MM-tiitlit jahivad veel kolm pilooti ja kolm meeskonda, algab täna hilisõhtul 23.03. Postimees on koos rallifännidega öö läbi üleval ja hoiab kätt sündmuste pulsil läbi otseblogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles