Postimees Budapestis. Martin Reim: vastane oli parem, igas asjas

Kaspar Koort, Budapest
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim.
Martin Reim. Foto: Reuters / Scanpix

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim tõdes pärast 0:2 kaotust Ungarile, et meil nappis kvaliteeti, et madjaritele vastu saada.

«Vastane oli parem, igas asjas. Mängu alustasime hästi, meil oli hea võimalus, aga hoopis vastane lõi sarnase ära ja sealt läks initsiatiiv Ungarile.

Selle tempoga me üks-üks olukordades hakkama ei saanud, pidime üksteist julgestama ja vajusime aina allapoole. Seetõttu ka palli hoidmine ja surve alt välja tulek oli halb. Ungari oli tunduvalt parem kui meie ning domineeris ja kontrollis seda mängu korralikult. Kaitses neil väga probleeme ei olnud ja kui me ka palli võitsime, oli raske surve alt häid lahendusi leida,» võttis Reim kohtumise kokku.

Ta lisas, et pühapäevases mängus minnakse Kreeka vastu kindlasti maksimaalselt pingutama, kuigi on selge, et D-liigasse langemisest pääsu pole.

«Loomulikult ei lähe seda mängu kaotama või ükskõik kuidas mängima. Vaatame, kuidas meeste seisud on, aga kindlasti tuleb koosseisus ka mingeid vahetusi,» lubas Reim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles