Postimees Budapestis. Konstantin Vassiljev kirus löömata jäänud võimalust

Kaspar Koort, Budapest
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (paremal) võitlemas ungarlase Mate Patkaiga.
Konstantin Vassiljev (paremal) võitlemas ungarlase Mate Patkaiga. Foto: AP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis kaotas Rahvuste liiga viiendas voorus 0:2 Ungarile ja minetas sellega võimaluse jääda püsima C-tugevusgrupi meeskondade sekka. Eesti keskväljamaestro Konstantin Vassiljev arvas, et kui Madis Vihmanni pealöök viiendal minutil väravasse oleks läinud, võinuks mäng hoopis teise suuna võtta.

«Nemad lõid esimesena, kuid tegelikult pidanuks meie juhtima minema. See mõjutas, pärast värava löömist tundsid ungarlased end mugavamalt ja nende mäng sujus natuke paremini kui meil. Null-ühe peal võinuks veel ükskõik mida juhtuda, kuid kahjuks ehitasime endale ise selle teise värava. Siis oli väga raske tagasi tulla.

Ootasime nende kõrget pressi, aga ei suutnud õigeid käike leida. Paljudes olukordades jäime pärast palli võitmist surve alla ja see mõjutas mängupilti. Väravad tulid oma vigadest, kuid lõpuks oli Ungari oli natuke konkreetsem ja tugevam,» tõdes Vassiljev.

Väravavaht Mihke Aksalu lisas, et ungarlased olid igas elemendis kiiremad kui nad olid kuu aja eest Tallinnas, samuti olid nad meeskonnana tunduvalt paremad kui tolles 3:3 viigimängus. «Kindlasti oli neil täna kvaliteeti rohkem,» nentis Aksalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles