Postimees TV: LeBron Jamesi meelishobiks on iseendale jagatavad resultatiivsed söödud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeles Lakers, Cleveland Cavaliers, Miami Heat – vahet pole, milline särk tal parajasti seljas on, LeBron James on läbi oma NBA-karjääri ikka ja jälle avastanud, et kui tal pole enam kellelegi teisele palli sokutada, siis endale saab ta ikka resultatiivse söödu anda.

James kipub iseendale antud sööduga lahendama rünnakuid, kus ta on uisapäisa korvi suunas tuhisenud. Ühel hetkel saab sammudesse läinud James aru, et seis on hapu, jooks lähedal ja korvi ta otse ei viska. Tema lahendus taolistele olukordadele on mõnusalt ülbe: James saadab palli vastu korvilauda, nopib ise lauapalli ja vajutab selle siis läbi rõnga.

LeBron James on nüüd NBA ajaloo resultatiivsuselt viies korvikütt – sel nädalal kerkis ta mööda legendaarsest Wilt Chamberlainist. Mis on meestes ühist ja erinevat, seda lahkab allolev video.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles