Postimees TV: Ogier avaldas, kui ootamatult teade tiitlist temani jõudis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantslane Sebastien Ogier on kuuekordne maailmameister. Thierry Neuville pudenes konkurentsist kolmandal kiiruskatsel enne ralli lõppu, Ott Tänak kaks kiiruskatset enne lõppu ning Ogier julges punktikatsel ka veidi vajutada.

«Tundeid on raske kirjeldadagi. See oli nii intensiivne hooaeg ja teade tiitlist jõudis meieni kahe kiiruskatse vahel. Ülesõidul saime lihtsalt sõnumi! Nii et hetkel on selle osas veidi segased tunded,» sõnas ta WRC All Live eetris.

«Me ei andnud kunagi alla. Jätkasime võitlust, andsime endast kõik, mis võimalik ja hoidsime võimalusest kuni lõpuni kinni.»

«Aga ma olen lihtsalt nii uhke. Nii uhke oma meeskonna üle. Te olete teinud suurepärast tööd. Meie kordasaadetu on olnud imeline. Nüüd lihtsalt nautisin seda viimast ponnistust selle masinaga. Jään seda taga igatsema,» rääkis järgmisest aastast Citroëni koliv prantslane.

Ogier tänas lisaks tiimibossile Malcolm Wilsonile ka oma perekonda, eriti aga oma teist bossi, kes on kodus - oma abikaasat.

«Eraldi tahan tänada oma teist ülemust, tõelist ülemust, oma abikaasat. Igatsen sind ja meie poega. Ei suuda ära oodata, et tagasi koju jõuan. Papa on jälle meister ja saab autol hüpata!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles