Mercedese pealik: Verstappenist saab maailmameister

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Mercedese vormel 1 meeskonna pealik Toto Wolff usub, et Red Bulli piloodist Max Verstappenist saab tulevikus maailmameister. Kuid alles siis, kui ta suudab sõitjana muutuda rahulikumaks.

Wolffi sõnul näitas Brasiilia GP intsident Verstappeni ja Esteban Oconi vahel, et Verstappenil on veel üksjagu õppida. «Mina näen temas tulevast maailmameistrit. Tal on uskumatu kiirus ja talent. Kui ta oma nurgad maha lihvib, saab temast maailmameister,» ütles Wolff.

«Paari aasta pärast vaatab ta Brasiilias juhtunu videot ning kujundab võib-olla oma arvamuse ümber. Aga seda protsessi ei saa tagant kiirendada, see ongi õppimise protsess,» ütles Wolff.

Wolff kaitses ühtlasi ka Oconi, kes üritas Brasiilias liider Verstappenilt ringi tagasi võtta, kuid põrkas siis hollandlasega kokku. «Tema autol olid uued rehvid ning ta oli palju kiirem. Tal oli õigus ring tagasi võtta. Olen kindel, et Esteban soovinuks seda olukorda vältida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles