Postimees Ateenas. Martin Reim: tuli teha Kreekas Kreekat

Kaspar Koort, Ateena
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim.
Martin Reim. Foto: Reuters / Scanpix

Eesti jalgpallikoondis alistas Rahvuste liiga viimases voorus 1:0 Kreeka. Meeskonna peatreener Martin Reim tõdes kohtumise järel, et tulemuse saavutamiseks valiti selgelt kaitsev taktika ning mängu ilule rõhku ei pandud.

«Me ei tulnud siia ilusat mängupilti jahtima, teadsime, mis on meie võimalused. Kui mängupilti taga ajada ja erinevate soovidega kaasa minna, mida üldsus tahaks näha, siis tihtipeale tulemust ei saa. Kui reaalselt kahe jalaga maa peal olla, on need šansid suuremad. Täna teadsime, et tuleb kõva töö kaitses, aga et mõned momendid saame kindlasti ka ise.

Kui tugevate vastu võõrsilt punkte tahad, pead kaitsvalt mängima. Aasta tagasi mängisime Kreekaga samuti siin ning ka siis toimis viiemeheline kaitse. Peaksime rumalad olema, et seda mitte kasutada. Tuli teha Kreekas Kreekat,» vihjas Reim taktikale, mis kreeklastele 2004. aasta Euroopa meistritiitli tõi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles