Kristjan Kangur ja Janar Talts taasliituvad rahvuskoondisega

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (esiplaanil), Janar Talts (vasakul) ja Kristjan Kitsing (paremal) liituvad koondiselaagriga.
Kristjan Kangur (esiplaanil), Janar Talts (vasakul) ja Kristjan Kitsing (paremal) liituvad koondiselaagriga. Foto: ERIK PROZES / Raul Mee/Mollusk Media

Eesti meeste korvpallikoondise peatreenerile Tiit Sokule on kahes eelolevas MM-valikturniiri kohtumises osalemist kinnitanud 11 mängumeest, sealhulgas mitmed pallurid, kes jätsid eelmise koondiseakna vahele.

Järgmisel nädalal algavas koondiselaagris löövad 19. novembri seisuga kindlasti kaasa: Sten Sokk, Kristian Kullamäe, Rain Veideman, Martin Paasoja, Janari Jõesaar, Kaspar Treier, Kristjan Kitsing, Kristjan Kangur, Kregor Hermet, Janar Talts ja Indrek Kajupank.

«Täname kõiki mängijaid, kellega oleme selle koondiseakna eel suhelnud. Pusle veel lõplikult koos ei ole, on mõned lahtised kohad, aga loodame kõik positsioonid võimalikult ruttu paika saada ja teada anda,» rõhutas Eesti Korvpalliliidu spordidirektor Alar Varrak.

Ka selleks koondiseaknaks ei õnnestunud Varraku sõnul ideaalset koosseisu kokku panna. «Meie nägemuses oleks Eesti koondise kõige tugevamas komplektis teineteist täiendamas nii vanema kui noorema generatsiooni mängijad. Kuna kõigil kutsututel ei ole võimalik lähinädalateks appi tulla, jääme seda võimalust täies mahus veel ootama.»

Meeste korvpallikoondis alustab ettevalmistuslaagriga järgmisel nädalal, kõige varem 26. novembril. Kahest koondiseakna ametlikust kohtumisest esimene peetakse reedel, 30. novembril kell 19, mil Eesti rahvuskoondis võõrustab Saku Suurhallis Gruusiat. Võõrsilkohtumine toimub 3. detsembril Ludwigsburgis meie aja järgi kell 21, mil Eesti koondis püüab revanši võtta Saksamaalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles