Postimees Austraalias. Ott Tänak: fännid annavad meile jõudu edaspidiseks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti ralliekpiaaž Ott Tänak - Martin Järveoja tegi Austraalias Sydneys toimunud hooaja lõpugalal sisuliselt puhta töö, kuid mõlemad mehed rõhutasid, et parim on see, kes tuleb maailmameistriks.

«Populaarsuse valimine on väike lohutus sellele, mida me tegelikult sellel hooajal jahtisime. Eesmärk oli tulla maailmameistriks, kuid see jäi täitmata. Tuleb üritada järgmisel aastal uuesti,» sõnas Järveoja. 

Tänak: «Parim on see, kes on maailmameister. Suur osa sellest elust on tänu fännidele ja kogu see tsirkus veereb siin tänu fännidele. Nemad toetavad ja motiveerivad meid seda tegema. Tore on seda tunnustust tunda. Tundub, et täna on Eestis neid toetavaid jõude omajagu, mis on väga positiivne ja annab meile jõudu edaspidiseks.»

Järveoja lisas: «See on siin tore galaõhtu, aga lõpuks kuuluvad auhinnad nendele, kes on kõige paremad. Päris autasustamine on 7. detsembril, kus on poodium õiges järjestuses.»

Rallifännid valisid Tänaku kolmandat korda WRC-hooaja parimaks sõitjaks. Järveoja pälvis parima kaardilugeja auhinna, kuid andis selle Sebastien Ogier’ga maailmameistriks tulnud Julien Ingrassiale.

Loe ka: «Postimees Austraalias. Tänak ja Järveoja tegid aasta parimate valimisel puhta töö»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles