Zlatan ja Milan jõudsid lepingutingimustes kokkuleppele

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis. Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Maailma jalgpallimeedia kirjutab, et Los Angeles Galaxy jalgpallur Zlatan Ibrahimovic on jõudnud kokkuleppele Itaalia kõrgliigaklubi AC Milaniga.

Ibrahimovic on nõustunud talle pakutud poole aasta pikkuse lepinguga, mida on osapoolte soovil võimalik pikendada veel aasta võrra. Poole teeniks Ibrahimovic Milanis kaks miljonit eurot.

Kuigi lepingutingimustes on kokkulepe saavutatud, pole kumbki osapool seda veel allkirjastanud. AC Milani spordidirektor Leonardo ütles hiljuti Sky Sportsile, et kokkuleppele ollakse väga lähedal.

Kui tehing viiaksegi lõpule, oleks see Ibrahimovicile teiseks lepinguks AC Milaniga. Itaalia suurklubi eest mängis rootslane ka vahemikus 2010-2012, võites nii Serie A kui superkarika.

Lõppenud hooajal lõi rootslane MLSis Los Angelese eest 22 väravat, kuid Galaxy langes konkurentsist juba põhihooajal, kui jäi läänekonverentsis esimesena play-off’i ukse taha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles