Belgia ründaja murdis tiimikaaslase ninaluu ja pakkus talle 10 000 eurot

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yannick Carrasco
Yannick Carrasco Foto: Max ROSSI / REUTERS

Belgia koondise ründaja Yannick Carrasco murdis meeskonnakaaslase Jin Pengxiangi ninaluu ning pakkus talle ravikuludeks 10 000 eurot.

«See juhtus mõnda aega tagasi treeningul. Põrkasin temaga kokku ja murdsin tema ninaluu,» meenutas veebruaris Madridi Atleticost Hiina kõrgliigasse siirdunud jalgpallur.

«Ta on väga hea mängija ja hea inimene. Paraku treeningutel tuleb selliseid olukordi ette. Mul on väga kahju, et talle haiget tegin,» jätkas Carrasco.

Lisaks avaldas jalgpallur, et pakkus Pengxiangile 10 000 eurot ravikulude katteks. Belglase sõnul tuli ta selle idee peale iseseisvalt ning keegi teda selleks ei survestanud.

«Olen kuulnud selle loo kohta kuulujutte. Tahan, et asi oleks selge – olin nõus talle maksma 10 000 eurot meditsiinikulude katteks, kuid minu agent ei saanud selles olukorras kõige paremini hakkama ning raha Pengxiangini ei jõudnudki,» sõnas Carrasco.

Carrasco soovis selle loo veelkord üle rääkida, kuna meedias hakati rääkima jutte nagu nõuaks Pengxiang Carrascolt hiiglaslikku kompensatsiooni. «Sellist asja pole olnud. Ta pole mult kunagi midagi nõudnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles