Kalev/Cramo sai Eesti-Läti ühisliigas kirja hooaja esimese kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Siiani Eesti-Läti ühisliigas kaotuseta püsinud Tallinna Kalev/Cramo pidi koduväljakul Riia VEF-ilt vastu võtma hooaja esimese kaotuse seisuga 82:91.

Kohe esimesel veerandajal võttis Riia VEF mänguohjad omakätte ning esimese veerandaja võitis Läti meeskond 22:15. Teisel veerandajal suutis Kalev/Cramo end aga paremini kokku võtta ja poolajale mindi juba 42:42 viigiseisul.

Kolmandal veerandajal suutsid aga taas VEF-i mängijad paremat mängu näidata ja sel korral suudeti otsustavalt eest ära minna. Enne viimast veerandaega oli VEF-i edu Kalevi ees 70:60. Viimasel veerandajal suutis küll Kalev/Cramo kaotusseisu minimaalselt vähendada, aga lõpuks olid VEF-i võidunumbrid 91:82.

Kalevi parimana tõi Chavaughn Lewis meeskonna kasuks 25 punkti. Lisaks tõi Kristjan Kangur 19 ning Janari Jõesaar 14 punkti. Riia VEF-i parimaks kerkis Jabril Armon Durham 17 punktiga.

Kui siiani oli Kalev/Cramo olnud kõik kaheksa kohtumist alistamatu, siis Riia VEF-il oli varasemalt kirjas seitsme võidu kõrval ka üks kaotus Venspilsilt. Pärast tänast kohtumist on meeskondadel aga võrdselt tabelis kaheksa võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles