Video: Žalgiris teenis teise ülinapi kaotuse järjest, seekord jäädi alla Himkile

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Davies.
Brandon Davies. Foto: Tatyana Makeyeva / Tatyana Makeyeva/TASS

Korvpalli Euroliigas teenis Kaunase Žalgiris teise napi kaotuse järjest, kui jäi kodusaalis 83:84 alla Moskva Himkile. Kaks päeva varem kaotati võõrsil lisaajal Moskva CSKA-le.

Kolm sekundit enne normaalaja lõppu oli Žalgirisel võimalus kohtumine lisaajale viia, kui seisul 81:84 saatis kaugviske teele Arturas Milaknis. Leedulase teele saadetud vise läks mööda, kuid lauas olnud Brandon Davies suutis Žalgirise kaotusseisu siiski minimaalseks vähendada. Rohkemaks neil aega ei jätkunud.

Leedu meeskonna parim oli 23 punkti ja 13 lauapalli kirja saanud Davies, Marius Grigonis viskas 13, Aaron White ja Nate Wolters mõlemad 12 silma. Himki resultatiivseim oli 25 silmaga Aleksei Šved, kes jagas ka 10 korvisöötu.

Järjekordne napp kaotus kukutas Žalgirise Euroliigas kolme võidu ja kuue kaotusega kümnendaks. Täpselt sama palju võite ja kaotusi on nüüd ka Himkil.

Žalgiris pole Himki vastu võidurõõmu maitsnud nüüd juba kuues järjestikuses kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles