Aganitsa soov isaks saada tõi kaasa positiivse dopinguproovi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits pääses positiivsest dopinguproovist noomituse ja kõva õppetunniga. 
Andri Aganits pääses positiivsest dopinguproovist noomituse ja kõva õppetunniga. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti võrkpallikoondise põhitegija Andri Aganits andis augustis positiivse dopinguproovi. Mängukeelu asemel pääses temporündaja vaid noomitusega, sest oma eksimust tunnistas ka sihtasutus Eesti Antidoping (EAD).

25-aastase Aganitsa hooaja lõpetas väga varakult Maaseiki Greenyardi klubi esindades saadud õlavigastus ja järgnenud operatsioon. Eile andis mees teada, et lõikus läks küll edukalt, aga rohkem ta sel hooajal võrkpalli mängida ei saa. Seejärel teatas ta toetajatele sootuks tõsise uudise.

«Teine ja veel halvem uudis on see, et mõned kuud tagasi sattus minu organismi arsti raviplaani täitmise käigus ka keelatud ainet. Selle aine nimi oli tamoksifeen ja see sisaldus ravimis, mida võtsin arsti ettekirjutusel. Põhjus väga lihtne. Ravi eesmärk on aidata mul elukaaslasega perelisa saada,» kirjutas Aganits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles