Tottenham alistas Inglismaa kõrgliigas Chelsea'i, Manchester United kaotas punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenham Hotspur's Harry Kane scores his side's second goal of the game
Tottenham Hotspur's Harry Kane scores his side's second goal of the game Foto: Nigel French / EMPICS Sport

Inglismaa kõrgliiga 13. voorus alistas Tottenhami Hotspur 3:1 Londoni Chelsea. Lisaks teenisid tabeli tipus olevad Manchester City ja Liverpool kindlad võidud, samas kui Manchester United kaotas taas punkte. 

Kogu mängu vältel paremini mänginud Tottenham asus koduväljakul Dele Alli väravast kohtumist juba kaheksandal minutil juhtima. Chelsea ei suutnud pärast avaväravat mängu tagasi tulla ja nii viis Harry Kane 16. minutil Tottenhami juba 2:0 juhtima. 

Teise poolaja alguses kasvatas Heung-Min Son Tottenhami eduseisu 3:0 peale. Chelsea suutis oma auvärava lüüa 85. minutil, kui Oliver Giroudi löök väravas maadnus. Tottenham tõusis 3:1 võiduga kõrgliigas kolmandale kohale, Chelsea langes neljadaks.

Manchester City kohtus täna võõrsil West Hamiga. City suutis favoriidina kohe end mängus kehtestada ja 11. minutil viis David Silva City 1:0 juhtima .Esimesel poolajal said lisaks Silvale veel väravad kirja ka Raheem Sterling ning Leroy Sane. Nii oli City poolajaks juba 3:0 eduseisus.

Teisel poolajal võttis City juba mängu palju rahulikumalt, kuid samas ei antud ka liigselt võimalusi West Hamile. Sane vormistas mängu viimastel minutitel lõppseisuks 4:0. Selle võiduga säilitati kõrgliigas ja liidrikoht.

Liverpool kohtus samuti võõrsilväljakul Watfordiga. Kuigi esimesel poolajal jäid väravad löömata, siis teisel poolajal olid Liverpooli poolt täpsed Mohamed Salah, Trentd Alexander-Arnold ning Roberto Firmino. Mäng lõppes Liverpooli 3:0 võiduga, millega Liverpool ühtlasi kõrgliigas teist kohta kindlustas.

Manchester United ei saanud aga jagu liigas 15. kohal asuvast Crystal Palace'ist, kellega mängiti 0:0 viiki. Pärast 13. mänguvooru on United liigas seitsmendal kohal, kaotades liidrile Cityle juba 14 punktiga.

Lisaks viigistasid täna Leicester ning Brighton 1:1, Everon võitis 1:0 Cardiffi ning Fulham alistas 3:2 Southamptoni. 

Inglismaa kõrgliiga tabelitipp:

  1. Manchester City 35
  2. Liverpool 33
  3. Tottenham 30
  4. Chelsea 28
  5. Arsenal 24*
  6. Everton 22
  7. Manchester United 21
  8. Bournemouth 20*
  9. Watford 20
  10. Leicester City 18

    * - üks kohtumine vähem peetud
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles