Kalev/Cramo saab täiendust NBA kogemusega mängumehe näol

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnett Moultrie Philadelphia 76ersi särgis
Arnett Moultrie Philadelphia 76ersi särgis Foto: Jesse D. Garrabrant / AFP

Äsja Landen Lucasega lepingu lõpetanud BC Kalev/Cramo täiendas oma ridu NBA kogemusega mängumehega, kui sõlmis lepingu Arnett Moultriega. 

New Yorgist Queensist pärit 208 sentimeetri pikkune keskmängija liitub BC Kalev/Cramo meeskonnaga uue nädala alguses.

Oma kolmandal ülikooliaastal (2011) Mississippi ülikooli eest keskmiselt 16,4 punkti ja 10,5 lauapalli kogunud keskmängija otsustas pärast edukat ülikooli hooaega siseneda NBA drafti, kus osutus valituks kahekümne seitsmenda valikuna Miami Heat meeskonna poolt, kirjutab Kalevi kodulehekülg.

Heat vahetas mängija aga Philadelphia meeskonda, saades vastu Justin Holiday ja esimese ringi drafti valikud. Philadelphia 76ersi särgis sai mängija aastatel 2012-14 sai kokku kirja 59 mängu ning tõi neis keskmiselt 3,6 punkti ja 3,1 lauapalli. Seejärel liikus mängija mitmeid kordi D-Liiga ja NBA vahel, saades üksikuid võimalusi, kuniks 2014. aastal vahetati ta New York Knicksi meeskonda, kes koheselt mängija teenetest loobus.

Seejärel on mängija liikunud erinevate riikide ja liigade vahel. Moultrie on mänginud Hiinas, Liibanonis, Türgis, Filipiinidel ja mujal. 2017-2018 hooajal esindas mängija kolme meeskonda Mahram Tehran (Iraan), Road Warriors (Filipiinid) ja Incheon ET (Lõuna-Korea). Mängija hooaja keskmised näitajad olid 20,96 punkti, 11,6 lauapalli ja 2,04 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles