Esinelikul sabas püsiv Londoni Arsenal võttis võõrsilvõidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenal alistas Bournemouthi.
Londoni Arsenal alistas Bournemouthi. Foto: GLYN KIRK / AFP

Londoni Arsenal saavutas Inglismaa jalgpalli kõrgliigas hooaja kaheksanda võidu, alistades võõral väljakul Bournemouthi 2:1.

Arsenal asus kohtumist juhtima 30. minutil, kui omaväravaga patustas Jefferson Lerma. Bournemouth viigistas avapoolaja esimesel üleminutil Joshua Kingi väravast, aga lõppsõna jäi siiski Arsenalile, kes 67. minutil Pierre-Emerick Aubameyangi tabamusest uuesti juhtohjad haaras ja seda enam käest ei andnud.

Kolm punkti juurde teeninud Arsenal (kokku 27 punkti) jätkab Inglismaa kõrgliigas viiendal kohal, jäädes liider Manchester Cityst (35) kaheksa, Liverpoolist (33) kuue, Tottenham Hotspurist (30) kolme ja Londoni Chelseast (28) ühe silma kaugusele. Bournemouth hoiab 20 punktiga kaheksandat kohta.

Huddersfield Town alistas võõral väljakul Wolverhampton Wanderersi skooriga 2:0. Huddersfieldi eest jõudis kahel korral sihile Aaron Mooy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles