Soomeri karjäär jätkub Hondas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer
Hannes Soomer Foto: Václav Duška Jr

Selle aasta Eesti Superbike klassi meister Hannes Soomer jätkab 2019. aastal Racedays Honda meeskonnas maailmameistrivõistluste World Supersport klassis. Soomer osaleb MMil täishooaja, mis koosneb üheksast etapist Euroopas ning etappidest Austraalias, Kataris, Argentiinas ning Tais.

2018. aasta hooajal saavutas Soomer MMiI üldarvestuses 16. koha, saavutades Portugalis kõrgeimaks võistlustulemuseks seitsmenda koha.

«Mul on väga hea meel jätkata Racedays Honda meeskonnas. Üheskoos on meil tugev potentsiaal headeks tulemusteks ning kui me jätkame sealt, kus Kataris pooleli jäi, siis olen kindel, et need tulemused on kiired tulema. Mina ja meeskond oleme väga motiveeritud ja teeme juba tööd uue hooaja tarbeks,» ütles Soomer.

«Meil on suur rõõm jätkata koostööd Hannesega ka 2019. aasta hooajal. Ma usun, et teda ootab ees suurepärane karjäär. Oleme kõik ootusärevad veebruaristoimuvaks Austraalia etapiks,» sõnas Racedays Honda meeskonna juht Gerry Bryce.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles