Saaremaa ja Pärnu ebavõrdne võitlus: Eesti sääsed ründavad Euroopa elevante

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel madistasid Saaremaa (sinises) ja Pärnu isekeskis Balti liiga finaalis. Nüüd katsutakse euroväljakuil rammu tippliigade meeskondadega.
Kevadel madistasid Saaremaa (sinises) ja Pärnu isekeskis Balti liiga finaalis. Nüüd katsutakse euroväljakuil rammu tippliigade meeskondadega. Foto: Mihkel Maripuu

Täpselt 15 aasta eest loositi ESS Pärnu võrkpalliklubi Euroopa tugevaimas ehk Meistrite liigas kokku Venemaa, Prantsusmaa ja Saksamaa tippmeeskondadega. «Arvan, et suudame kõigi kolmega võrdselt heidelda,» teatas pärnakate mängiv mänedžer Avo Keel. Koondislased olid kodus ja superklubi heitlused läksid Saku suurhalli täismajale.

Tänapäev on teistsugune. Saaremaa ja Pärnu löövad kaasa tugevuselt kolmandas Challenge-sarjas, kummagi ridades pallib üks koondislane (vastavalt Rauno Tamme ja Silver Maar). Saarlased võõrustavad täna õhtul Prantsusmaa liigas viiendal kohal asuvat Poitiers’d, pärnakad homme absoluutsesse tippu kuuluva Itaalia Serie A seitsmendat tiimi Monzat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles