Teppan tegi Eesti võrkpalliajalugu, Cretu ja Rikbergi hoolealused tulid kaotusseisust välja

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ASSECO RESOVIA

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Renee Teppan tegi ajalugu, kui käis esimese eestlasena platsil võrkpalliklubide MMil. Poolas peetaval MMil jäi Teppani koduklubi Belchatowi PGE A-grupis 1:3 alla Civitanova Cucine Lubele. 

 Teppan jäi avageimis pingile, sekkus kolmes viimases geimis mängu vahetusest, kuid punktiarvet ei avanud, saades protokolli kirja vaid ühe servi. Lube parim oli 16 punktiga Yoandy Leal Hidalgo, kes lõi sealhulgas kolm pallinguässa.

B-grupis sai võidurõõmu maitsta aga Eesti võrkpallikoondise treeneriduo Gheorghe Cretu ja Alar Rikberg, kui nende juhendatav Rzeszowi Asseco Resovia võitis 3:2 Brasiilia tippklubi Sada Cruzeirot 3:2. Seejuures on Cruzeiro klubide MMi kolm korda võitnud. Teises B-grupi mängus alistas Teppani endine tööandaja Trentino 3:0 Iraani klubi Ardakani Khatami.

Klubide MM toimub tänavu Poolas ning sellest saavad osa kaheksa klubi: Aasia, Aafrika, Euroopa ja Lõuna-Ameerika meistrid, lisaks üks tiim Põhja-Ameerikast, üks korraldajariigist ning kaks klubi on turniirile pääsenud vabapääsmega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles