Kurioosum: leinatud mängija ei saanudki surma

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TWITTER / Liffey Wanderers

Iirimaa amatöörjalgpalliklubi FC Ballybrack teatas, et nende mängija Fernando Nuno La-Fuente suri liiklusõnnetuses. Nende kohtumine Arklow Towniga lükati edasi, teised klubid alustasid oma mänge aga mõistagi minutilise leinaseisakuga. Elu saanuks edasi minna, kuid nüüd selgus, et La-Fuente on vägagi elus ning elab rõõmsalt Hispaanias, vahendab BBC.

Seejuures suutis Iirimaa kolmanda taseme jalgpalliliiga esindajad, kes nüüd asusid juhtunut uurima, La-Fuente lähedastele ja Ballybrack FC-le kaastunnet avaldada ning ajalehte surmakuulutusegi panna.

Kuidas aga selline asi üldse juhtuda sai? Ballybrack saatis välja ametliku teate, kus kinnitas, et viga tuli klubi seest ning selle töötaja, kellel olid «sügavad isiklikud probleemid».

«Klubi on Fernandoga saavutanud kontakti ning võib kinnitada, et ta on täie tervise juures. Oleme tänulikud, et ta võttis meie vabanduse vastu,» seisis teates.  Samas on Iirimaa jalgpallijuhtidel alust arvata, et tegelikult sooviski klubi kohtumist mingil põhjusel edasi lükata. 

Iirimaa jalgpalliliiga esimees David Moran teatas kohalikule kanalile RTE, et klubi sekretär on juba ametist prii. Ühtlasi kinnitas temagi, et La-Fuente on elu ja tervise juures.

Kuidas sa saad reede varahommikul ära surra ja siis laupäeval tagasi Hispaaniasse sõita?

«See nooruk ei saanud eelmisel reedel mootorrrattaõnnetuses surma. Ta läks viis nädalat tagasi Hispaaniasse ning on seal,» rääkis ta.

Ühtlasi selgitas ta, kuidas alaliit surmauudisest teada sai.

 «Meile helistati Leinsteri jalgpalliliigast esmaspäeva hommikul. Tahtsime oma kaastunnet väljendada ning võib-olla ka perega kohtuda ning vaadata, mida selles hirmsas olukorras saab. Kui me nendega ühendust võtsime, öeldi meile, et ta lendas laupäeval tagasi Hispaaniasse. See käivitas koheselt alarmi. Kuidas sa saad reede varahommikul ära surra ja siis laupäeval tagasi Hispaaniasse sõita?

Helistasime kõik haiglad läbi, aga infot ei mingisugust! Ühel hetkel jagas keegi tema meeskonnakaaslastest sotsiaalmeedias, et ta läks juba paar nädalat tagasi Hispaaniasse.»

Sotsiaaalmeedias tehakse mõistagi juhtunu üle juba ka nalja:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles