Video: Pirelli tegi Räikkönenile kodurahu huvides kingituse (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Räikkönen (ema Minttu süles) tahtis nii väga väikest mängurehvi. Lõpuks võeti teda kuulda.
Robin Räikkönen (ema Minttu süles) tahtis nii väga väikest mängurehvi. Lõpuks võeti teda kuulda. Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA / HZ/PIXATHLON/SIPA

Kõik lapsevanemad teavad seda tunnet – mänguasju võib olla palju, kuid kui üks neist saab lemmikuks, on sellest raske loobuda. Mis saab aga siis, kui lapsi on kaks, aga mänguasju  üks? Nõnda juhtus Soome vormelipiloodi Kimi Räikköneni peres.

Räikkönen sai septembris Monza ringrajal – ehk Ferrari kodurajal – kiireimat ringi tehes rehvitootja Pirellilt kingituseks minirehvi. See rändas kohe Räikköneni aastase tütre Rianna mänguasjakasti ning Räikköneni abikaasa Minttu jagas Instagramis videot, kuidas tütreke sellega mängib. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spirited, strong minded, cheeky and I love it❤️??

A post shared by ?????? ?ä???ö??? (@mintturaikkonen) on

Väike rehvike hakkas meeldima aga ka vormeliässa kolmeaastasele pojale Robinile ning isa andis juba USA GP võidu järel mõista, et Robin on rahulolematu, miks tal sellist mänguasja pole.

«Poeg ütles enne viimast sõitu, et ta tahab uut rehvi – ta peab teist kogu aeg õega jagama ning ta tahaks ise sellega mängida,» rääkis Räikkönen USA GP järel Iltalehtile.

Pirelli võttis palvet kuulda ning otsustas Robinile ja Riannale juba enne detsembrikuud jõuluvana mängida – teisipäeval anti Räikkönenile üle uus rehvike. 

«Lastel on uus mänguasi. Nüüd nad kaklevad vähem!» sõnas Räikkönen kingitust vastu võttes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles