«Spordiministeerium»: kui hea on Ott Tänaku šanss aasta meessportlase tiitlit kaitsta?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Spordiministeerium» võtab järelejäänud saadetes vaatluse alla lõpusirgele jõudnud spordiaasta tipphetked. Hooaja viimases saates arutlevad saatejuhid Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller koos külalise Rando Soomega, kellest võiks saada aasta meessportlane. Vaata saadet Kanal 12 või Postimehe vahendusel kell 20.00.

Endine võrkpallur ja spordiajakirjanik Rando Soome meelest kuulub aasta meessportlase tiitel Ott Kiivikale, seda mitte vaid sel aastal näidatud tulemuste eest, vaid viimasel aastakümnel näidatud saavutuste eest.

Kui hea on Ott Tänaku šanss aasta meessportlase tiitlit kaitsta ning miks puuduvad nominentide seast Liverpooliga meistrite liiga hõbeda võitnud Ragnar Klavan ja tippvõrkpallurid? Nendele küsimustele tänases saates vastust otsitaksegi.

Lisaks saab saatest ülevaate eelmise nädala tippteemadest ning vaadatakse otsa ka käimasoleva nädala kesksetele sündmustele. Saatejuhid on Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles