Curry vastas 9-aastase plikatirtsu abipalvele

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry vigastuspaus saab sel nädalavahetusel otsa.
Stephen Curry vigastuspaus saab sel nädalavahetusel otsa. Foto: TONY AVELAR/AP/Scanpix

Sel nädalavahetusel vigastuspausilt naasev Stephen Curry võib korvpalliväljakutel olla vastaste hirm, aga tegelikult tuksub tema sees armsa kaisukaru süda. Nii et kui üheksa-aastane Riley Golden State Warriorsi tähele murega kirja saatis, uuris too kohe, kuidas ta last aidata saaks.

«Kallis Stephen Curry, minu nimi on Riley (just nagu sinu tütrel),» alustas plikatirts kirja, kus selgitas, et ta on väga suur Warriorsi fänn ja tahaks hea meelega oma uuel korvpallihooajal kanda Curry 5 brändi ketse. «Me käisime isaga Under Armouri kodulehel ja pidime pettuma, sest ühtegi Curry 5 ketse ei olnud tüdrukute osas müügiks. Küll aga oli neid poiste osakonnas, isegi võimalusega neid isikustada. Ma tean, et sa toetad naissportlasi, sest sul on endal kaks tütart ja sa võõrustad ka tüdrukute korvpallilaagrit. Loodetavasti saad sa koostöös Under Armouriga seda muuta, sest tüdrukut tahavad ka Curry 5 kandes head välja näha,» selgitas tüdruk oma muret.

Curryl kulus vastamiseks paar päeva, millest kaks veetis ta enda sõnul oma koostööpartneritega suheldes. «Kahjuks on meil väiksemad numbrid praegu pandud kodulehel «poiste» kategooriasse. Ma parandame selle kohe ära!» lubas korvpallitäht. Lisaks lubas ta Rileyle saata kaks tasuta ketsipaari ja kutsuda ta märtsis koos Warriorsiga naistepäeva tähistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles