Fury on Joshuast nõrgem, aga parem poksija

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury (paremal) kohtub Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul Deontay Wilderiga.
Tyson Fury (paremal) kohtub Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul Deontay Wilderiga. Foto: Damian Dovarganes / AP

Kui Tyson Fury peaks sel nädalavahetusel Deontay Wilderilt WBC-sarja raskekaalupoksi meistrivöö röövima, ootaksid fännid temalt kohtumist ülejäänud nimekate MM-vööde omaniku Anthony Joshuaga. Viimasel ajal mõlemaga treeningringis kohtunud Joe Joyce andis aimu, mis on Fury ja Joshua tugevused ning erinevused.

«Joshua on tõsiselt tugev. Nautisin temaga madistamist, kui ta tuli rünnakule, hakkas lööma ja lööke vahetama. Ilmselgelt pole temaga löökide vahetamine kõige parem idee, sest ta käsi on paras haamer, aga see oli lõbus,» vahendas Joyce’i muljeid Daily Star. «Tal on korralik kaitse. Ta käed on nii suured, et läbi nende on raske pugeda. Ta on väle, nii et tal on lõuahaagid ja muud haagid, mis tõsiselt viga teevad. Nii et kui ühega neist täpselt pihta saad, saad korralikult kannatada.»

Sel nädalavahetusel ringi astuva Fury kohta oli mehel öelda järgnevat: «Tysonil on suurepärane jalgade töö. Ta on nii suur ja pikk, ta käed on pikad. Ta võib lihtsalt nööridele toetuda ja oma pead liigutada, keha liigutada ja sealt lihtsalt eestkäelöökidega susata. Kui ta oma löökidega rünnakule tuleb, siis sul pole aimugi, kust need tulevad.»

Kokkuvõtteks andis Joyce hinnangu, et Fury on parem poksija, aga Joshua löögid on tugevamad vasaralöögid-

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles