Verstappen avaldas triki, millega ta vormelisse pissimist vältis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen on alati suutnud häda ära kannatada, kuni ta lõpuks vormelist välja saab ronida.
Max Verstappen on alati suutnud häda ära kannatada, kuni ta lõpuks vormelist välja saab ronida. Foto: Mark Thompson/AFP/Scanpix

Vormelisõitjatel pole pääsu – kui keset võidusõitu häda peale tuleb, siis pole muud valikut, kui see sealsamas kokpitis ära lahendada. Ometi väidavad Daniel Ricciardo ja Max Verstappen, et pole kunagi end võistlusmasinas kergendanud.

«Vahel tulevad väikesed elevustilgad, aga mitte päriselt,» selgitas Ricciardo, et midagi, mida saaks nimetada «vetsus käimiseks», ta teinud pole. Järgnes etüüd väite avaosast: «Oi, ma olen elevil. Ups!»

Verstappenil oli autosisese pissimurega jagada veidi pikem meenutus. «Ma olin kord F3-sarjas sellele väga lähedal. Sõitsime võidu ja ma pidin juba niigi vetsu minema, aga siis tuli veel punane lipp välja. Nad siis ütlesid, et ei-ei, see on ainult kümneks minutiks, püsi masinas. Ja lõpuks oli see paus 20-25 minutit,» rääkis noor hollandlane oma ahastusest. «Ühel hetkel oli mu häda juba nii suur, et ma panin mootori tööle, et vibratsioonid selle minema ajaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles