Järelvaadatav: Saaremaa pani poolfinaali avavaatuses Selveri veenvalt paika

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste võrkpalli karikavõistluse esimese poolfinaali avamängus alistas Saaremaa VK kindlalt Tallinna Selveri, võites poolteist tundi kestnud kohtumise 3:0 (25:23, 25:18, 25:15). Saarlaste parimana tõi Samuel John Boehm 17 punkti, Rauno Tamme lisas 13 ning Eddie Rivera ja Harri Palmar kumbki 12 punkti. Selveri parim oli 12 punktiga Oliver Orav. Teises poolfinaalis on pühapäeval vastamisi Tartu Bigbank ja Pärnu VK, Postimees näitab kell 16 algavat kohtumist otsepildis. Kordusmängud peetakse mõlemas paaris nädala pärast.

Enne mängu:

Tallinna Selveri juhendaja Aapo Rantaneni sõnul peavad tema noored hoolealused edu saavutamiseks kindlasti servil õnnestuma. «Olen vastaste tegemistega kursis ja oleme ju ka korra Saaremaa vastu mänginud (Selver alistas Saaremaa oktoobris 3:0-toim). Nagu ikka, peame meie hästi servima, see on põhiküsimus. Kui nemad saavad oma rünnakud käima, oleme raskustes, sest Saaremaal on head ründajad. Usun, et poisid on tahtmist täis ja läheme võitlema,» kommenteeris Rantanen.

Saaremaa peatreener Urmas Tali sõnul on Selveri meeskond end sel hooajal kõigile piisavalt tõestanud. «Oleme valmis ja püüame teha nii, et nad meid üllatada ei suudaks. Meil on olnud viimasel ajal rohkem mänge, eks näis, mis seisus nemad on. Samas mängisid mitmed nende poisid EEVZA-l ja eks nad said sealt ka enesekindlust juurde. Mängida nad oskavad ja suudavad kõigiga liigas võrdselt madistada ning kui neile võitu pakutakse, siis võtavad selle vastu,»  rääkis Tali. «Selveri mängijad on segu meestest ja noorukitest ja see on üsna ohtlik kombinatsioon.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles