Järelvaadatav: Pärnu alistas karikavõistluste poolfinaali avakohtumises kindlalt Tartu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli karikavõistluste poolfinaali esimeses mängus alistas Pärnu võrkpalliklubi 3:0 Tartu Bigbanki. 

Hooaja alguses alistas Tartu kindlalt Pärnu, kuid nüüdseks on Pärnu meeskond oma mängu paremini toimima saanud ning seda oli näha ka tänasest kohtumises, kui Pärnu suutis kodusaalis mänginud Tartu kindlalt alistada. 

Esimeses geimis pakkus Tartu algselt siiski Pärnule tugevat konkurentsi ning geimivõidu sai Pärnu kätte numbritega 25:23. Teises geimis tegi Pärnu aga midagi uskumatut ning geimivõit võeti lausa numbritega 25:10! Kolmandas geimis suutis Tartu uuesti veidi paremini mängida, kuid kokkuvõttes oli ka seal Pärnu 25:18 parem. 

Poolfinaali korduskohtumine toimub 9. detsembril kell 16.00.

Enne mängu

Tartu peatreener Andrei Ojamets ütles, et eelmine omavaheline mäng tuleb unustada. «Meil oli selles oktoobrikuises mängus väga õnnestunud serv ja Pärnul oli hooaja algus väga keeruline. Sellele kohtumisele tulevad nad kindlasti väga motiveeritult. Õnnestumine karikasarjas heastaks ka nende ebaõnnestunud hooaja alguse, usun, et tuleb hoopis teistsugune kohtumine,» rääkis peatreener.

«Mängugraafik oli meil viimasel ajal olnud tihe, aga teha pole midagi. Meeskonda olen üritanud trennidega mitte liigselt kurnata, et oleks varusid. Pink pole meil ka üleliia pikk, tempoosakond on kõige paremini kaetud, aga mujal pole palju varu. Haigused on ka meeskonnast üle käinud, aga Mart Naaber on õnneks tagasi,» andis juhendaja oma meeskonna seisust ülevaate.

Pärnu juhendaja Avo Keel ootab tasavägist seeriat. «Tegu esimese saadaval oleva tiitliga sel hooajal ja vastane on praegu kõige kõvem, keda siitkandist leida on võimalik. Usun, et nii palju ässasid nagu eelmises mängus, meile ei lööda ja tulevad tasavägisemad mängud. Kuldse geimi võimalus on meie kodus, kui see peaks tulema, mingisugune eelis meil sellevõrra on. Midagi meil kusagilt logiseda ei tohi, seda ruumi selles seerias pole. Vaadates eurosarjamängu itaallastega, kus tegelikult mängulised elemendid olid statistiliselt ju tip-topp. Seda ma sellest hooajast väga ei mäletagi – rünnak ja vastuvõtt mõlemad olid enam-vähem. Loodan, et see kandub ka Tartu mängudele üle,» ütles Keel.

Poolfinaali korduskohtumine toimub 9. detsembril kell 16.00. Credit24 Meistriliigas on Pärnu ja Tartu omavahel kohtunud oktoobris, tookord võitis Tartu 3:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles