Tipphetked: Žalgiris pidas Milano tagasitulekukatse vastu ja võitis Euroliigas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Euroliiga kümnendas mänguvoorus alistas Kaunase Žalgiris kodusaalis Milano meeskonna 83:78. Leedulastel on nüüd kirjas kümnest mängust neli võitu.

Matši lõpptulemusele jättis suurima jälje teine veerandaeg, mis kuulus 22:8 skooriga Žalgirisele. Itaallased võitsid esimese veerandi viie ja kolmanda seitsme punktiga, aga need vahele jäänud kümme kohutavat minutit olid piisavad, et neile kaotus tuua. Viimasel veerandil jõudsid külalised korraks punkti kaugusele (69:68), aga lõpuks Žalgirise vaim ei murdunud.

Kodumeeskonna parimana sai Brandon Davies kirja topeltduubli 27 punkti ja 10 lauapalliga. Ainsa teise mängijana jõudis mõne kahekohalise statistikanumbrini Nate Wolters (11 punkti). Milano resultatiivseim oli terve matši peale vaid kaheksa sekundit puhanud Mike James 17 puntiga.

Liiga tippude omavahelises kohtumises jäi peale Madridi külla sõitnud Moskva CSKA. Avapoolaja Realile 38:41 kaotanud CSKA haaras mängus ohjad kolmandal veerandi keskel tehtud 11:2 vahespurdiga ja lõpuks olid armeelaste võidunumbrid 93:88.

Cory Higgins tõi üleplatsimehena 24 punkti tabades kaugviskeid seitsmest neli.

CSKA jätkab nüüd üheksa võidu ja ühe kaotusega, Real sai teise kaotuse. Kaheksa võidu peal on veel ka Istanbuli Fenerbahce meeskond, kes kohtub oma 10. vooru kohtumises reedel võõrsil Euroliigas viiendat kohta hoidva Barcelonaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles