Fury ei taha Wilderit täna nähagi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärritunud Fury rebis eilsel pressikonverentsil särgi seljast.
Ärritunud Fury rebis eilsel pressikonverentsil särgi seljast. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters/Scanpix

Täna õhtul astuvad Deontay Wilder ja Tyson Fury oma võitluse eel Los Angeleses kaalule. Britt arvab, et seda tuleks teha eraldi, sest vastasel juhul ei vastuta ta enda tegude eest.

Fury ja Wilder läksid taas karvupidi kokku viimasel matšieelsel pressikonverentsil ja mõlemad väitsid, et said sellest vastasseisust täpselt, mida ihkasid. Fury arvates ässitas ameeriklane teda, sest ta kardab ja tahtis matsist pääseda, Wilder ütles aga, et tal õnnestus vastase pähe pugeda.

«Ma üpris häbenen neljapäeval juhtunut,» nentis Fury päev targemana. «See oli ebasportlik käitumine, sest meid jälgiti üle maailma ning ma tahaksin seda võimalust kasutada ja meie mõlema nimel vabandada.»

Vabandamine ei tähenda aga, et Fury end vaos hoida kavatseb. Seetõttu esitas ta omapoolse nõudmise, et eesootav kaalumine toimuks eraldi. «Ma ei oota laupäevani, kui ta varem mu nina alla ronib,» ähvardas inglane, et vastasel juhul võib minna kähmluseks. «Kui mind provotseeritakse, pean vastama. Minu löömine on kõige halvem asi, mida keegi teha saab.»

Matš toimub USAs laupäeva õhtul, Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles