Fourcade avaldas Prantsusmaa segateateneliku hooaja avaetapiks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade.
Martin Fourcade. Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Viiekordne laskesuusatamise olümpiavõitja Martin Fourcade avaldas oma Facebooki leheküljel, kes esindavad Prantsusmaa koondist hooaja avaetapil segateatesõidus.

«Homme algab (Sloveenias Pokljukas) segateatesõiduga MK-sari. Ainult Marie Dorin Habert puudub meie võidukast olümpiakoondisest, aga Justine Braisaz on valmis teda asendama,» kirjutas Fourcade.

Seega kuuluvad Prantsusmaa segateatenelikusse meestest Fourcade ja Simon Desthieux ning naistest Braisaz ja Anais Bescond. Habert’ puudumise põhjuse leiab lõppenud hooajast: 32-aastane prantslanna lõpetas Pyeongchangi olümpiamängude järel sportlaskarjääri.

Pyeongchangi olümpiamängudel edestas kuldmedali saavutanud Prantsusmaa segateatekoondis (Habert, Bescond, Desthieux, Fourcade) Saksamaad 20,9 ja Itaaliat 26,9 sekundiga.

Peale 2x6 km + 2x7,5 km (neli sportlast) segateatesõidule peetakse Pokljukas 1x6 km + 1x7,5 km (kaks sportlast) segateatesõit. Üks sportlane saab osa võtta vaid ühest võistlusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles