Ogier Citroënist: esmamulje polnud üldse halb

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Citroën Racing / Twitter

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier läbis sellel nädalal esimese ametliku testiperioodi Citroëniga. 34-aastane prantslane näeb WRC-masinas potentsiaali.

«See on huvitav väljakutse. Minu meelest siin potentsiaali jagub, et teha kena tulemus. Aga see on midagi, mida ma oma jõuga ei suuda teha,» sõnas Ogier väljaande Motorsport vahendusel.

Kahepäevane testiperiood Lõuna-Portugalis sujus hästi ja Ogier loodab järgmise hooaja avaetapiks löögivalmis olla. «Oluline on kiiresti aru saada, mis töötab rohkem ja mis vähem, et oleksime Monte Carlo ralliks hästi valmis,» lausus prantslane.

«Mõistagi on meil palju erinevaid asju, millele keskenduda ja see võtab pisut aega, nagu näiteks diferentsiaal, aga minu esmamulje polnud üldse halb ja ma olen kindel, et leiame õiged lahendused üsna kiiresti,» jätkas Ogier.

Detsembri lõpus testib Ogier veel Citroëni Prantsusmaa alpides, kus on sarnased tingimused Monte Carlo rallile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles