Jõhker! Poksi maailmameister viidi tiitlimatšilt kriitilises seisus haiglasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adonis Stevenson ringis lamamas
Adonis Stevenson ringis lamamas Foto: Jacques Boissinot / AP

Profipoksi poolraskekaalu WBC versiooni tiitlivöö matšis lõi Aleksandr Gvozdyk maailmameistri Adonis Stevensoni põrandale nii, et mees viidi kriitilises seisus haiglasse.

41-aastane Stevenson oli üks poksimise vanemaid ning pikemat aega tiitlit hoidnud poksija. Kanadas Quebecis peetud kohtumine lõpetas aga tema seeria, kui 11. raundis Gvozdyk ta nurka surus ning järjest lööke teele saatma hakkas, mille järel Stevenson põrandale langes.

Löökide järel lamama jäänud Stevenson enam korralikult püsti ei tõusnudki ning teda viidi otse poksiringist haiglasse. Stevensoni eestkõneleja lausus, et poksija viidi kriitilises seisus haiglasse ning ta viibib intensiivravil.

Tiitli võitnud 31-aastane Gvozdyk ütles, et ta on olnud haiglaga ühenduses ning väidetavalt on Stevensonil tugev põrutus, kuid täpsemat infot poksija tervise kohta Quebeci haigla ei avalda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles