Video: Jürgen Klopp selgitas pöörast väravatähistust

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Andrew Yates / imago/Sportimage

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenis eile emotsionaalse võidu Liverpool, kes alistas kuuenda üleminuti väravast 1:0 Evertoni.

Kuigi kohtunik lisas mängule neli lisaminutit, kestis kohtumine viivituste tõttu kauem. Kuuendal lisaminutil õnnestus Liverpoolil lõpuks sihile jõuda ning seda üsna uskumatust väravast. Virgil van Dijki ebaõnnestunud pealelöögi järel põrkas pall õnnelikult kaks korda latile ning sealt olukorra lõpuni mänginud Divock Origi pea peale.

Emotsionaalse mehena tuntud Jürgen Klopp jooksis seepeale väravat tähistades väljakule ja embas väravavaht Alissoni. «Ma pean vabandust paluma, sest ma ei tahtnud kellegi suhtes lugupidamatu olla. Ma lihtsalt ei suutnud sinna midagi parata,» ütles Klopp.

«Minu plaan oli väravat tähistades väljakule mitte joosta. Aga see lihtsalt juhtus nii! Kui üks hetk seisma jäin, olin juba Alissoni juures. Ta oli üsna üllatunud,» jätkas Klopp.

Liigahooaja 11 võidu teeninud Liverpool on Inglismaa kõrgliiga tabelis teisel kohal Liider Manchester Cityle kaotatakse 14 mänguvooru järel kahe punktiga. Kolmandal kohal olev Chelsea kaotab Cityle seitse punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles