Video: Evertoni väravavaht selgitas sisse lastud «ajuvaba väravat»

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Pickford
Jordan Pickford Foto: Phil Noble / REUTERS

Evertoni jalgpalliklubi kaotas Inglismaa kõrgliigas eile Liverpoolile kuuenda minuti üleväravast 0:1. Liverpoolil oli võiduväravaga rohkelt õnne, ent oma osa oli selles ka Evertoni väravavahil Jordan Pickfordil.

Liverpooli võiduvärav sündis Virgil van Dijki ebaõnnestunud pealelöögist, mille järel põrkas pall õnnelikult kaks korda latile ning sealt olukorra lõpuni mänginud Divock Origi pea peale.

«See oli ajuvaba värav. Pall põrkas kaks korda latile. Proovisin palli üle lati lükata, kuid lõin käega vastu latti. See oli õnnetu olukord, aga olen mentaalselt tugev ning saan sellest üle,» Pickfordi.

«Tahan paluda Evertoni fännide käest vabandust. Tean, kui palju see mäng nende jaoks tähendas. Väravavahtidega on juba kord nii, et kui teed vea, siis tuleb sellest värav. Meil pole Anfieldil mängides palju õnne olnud ja selle vastu pole mitte midagi teha,» jätkas Pickford.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles