Eesti korvpallikoondis kaotas MM-valiksarjas kindlalt Saksamaale (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Saksamaa
Eesti - Saksamaa Foto: Hansjürgen Britsch / imago/Pressefoto Baumann

Eesti korvpallikoondis kaotas MM-valiksarjas võõrsil Saksamaale 70:87.

Avaveerandajal näitas Eesti koondis südikat esitust, kui sakslastel väljakul lustida ei lastud ning hetkeks ka ise kohtumist juhiti. Siiski lõppes avaveerandaeg Saksamaa 21:19 eduseisus.

Teisel veerandajal aga Eesti mäng lagunes ning sakslased olid poolajaks juhtimas juba 41:27. Ka kolmas veerandaeg kulges Saksamaa eestvedamisel ning nii mindi viimasele veerandajale vastu Saksamaa kindlas 61:39 eduseisus. 

Viimasel veerandajal võtsid sakslased hoo veidi maha ning Eesti koondise suurimaks punktitoojaks kerkinud Siim-Sander Vene eestvedamisel teeniti viimase veerandajaga 31 punkti, mis tegi lõppseisuks 87:70 - Saksamaale jäädi alla 17 punktiga. 

Enne mängu:

Septembris koduväljakul kohtudes kaotas Eesti Saksamaale ülisuurelt 43:86, kuid sel ajal olid Sakslased mängimas edasipääsu nimel, antud hetkeks on neil edasipääs juba kindlustatud ning kõiki põhimehi Saksamaa kasutamas ei ole.

Võrreldes septembriga on Eesti koondisel juures mitmed olulised täiendused, sest viimati Saksamaaga kohtudes koosnes Eesti koondis peamiselt noormängijatest.

Eesti koondise kohtumine Saksamaa vastu algab Eesti aja järgi kell 21.00.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles