Keel vs. Tali tuleb taas, Pärnu jõudis kindlalt karikafinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli meeste karikavõistluste finaalis kohtuvad Saaremaa ja Pärnu. Et Pärnu alistas avamängus Tartu 3:0, oli tartlastel täna selg vastu seina. Pärnakad suutsid ka nüüd 2:0 kohtumist juhtima minna ning kindlustasid pääsu finaali. Pingevabalt edasi kulgenud mängus suutis Balti liiga liider Tartu seisu siiski 2:2 viigistada, ent andis viimases geimis 16:14 ning mängu kokkuvõttes 3:2 võidu siiski Pärnule.

Enne mängu:

Avamängus suutis 3:0 võidu võtta Pärnu meeskond. Pärnu on vahepeal pidanud eurosarjamängu Itaalia klubga Monza Vero Volley ja sai 0:3 kaotuse. Bigbankil pole pärast karikamatši mänge olnud.

Mängitakse kodus-võõrsil süsteemis kuni finaalini. Edasi pääseb kaks võitu saanud võistkond või juhul kui mõlemal võistkonnal on 1 võit ja 1 kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

2018. aasta karikafinaalid toimuvad selle meeskonna kodusaalis, kes lõpetas kahest finalistist 2017/2018 hooajal Eesti meistrivõistlused kõrgemal kohal. Et Saaremaa on valitsev Eesti meister ja tagas koha finaalis, peetakse selle aasta karikafinaalid Kuressaares. Naiste finaal algab 22. detsembril kell 13.00, meeste finaal 16.00.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles