Hamilton avaldas oma tõelise kire

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: Hassan Ammar / AP

Viiekordne vormel 1 maailmameister Lewis Hamilton ütles, et on alati armastanud kaherattalisi mootorsõidukeid rohkem kui neljarattalisi.

Eelmisel nädalal sõitis Hamilton Jerezi ringrajal Yamaha YZF-R1 superbike'iga. Ta nautis seda kogemust väga: «Olen alati kaherattalisi rohkem armastanud. Juba väiksena tahtsin endale mootorratast, kuid olen ülimalt tänulik, et isa ostis mulle kardi. Aga minu praegune armastus on olla bike’iga ringrajal.»

«Ma austan väga mootorrattureid. See on hoopis teine ala, kuid esitab sportlasele samu väljakutseid. Ning jah, mulle meeldiks mootorrattaga võistelda, kuid need kutid on hoopis teisel tasemel. Seega naudin lihtsalt ringrajal sõitmist ja oma piiride kompimist,» jätkas ta.

Hamilton hoiab aktiivselt silma peal ka MotoGP sarjal. «Ta on suur fänn ja saadab mulle alati sõnumeid. Ta liialdab veidi, kui ütleb, et meie oleme need, kes tõelise riski võtavad,» ütles MotoGP sõitja Valentino Rossi, kes kutsus vormelitähte ka endaga koos kihutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles