Joshua Wilderile: miks sellel tolal nii kaua aega läks?

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua oma nüüdseks kaotatud tiitlivöödega.
Anthony Joshua oma nüüdseks kaotatud tiitlivöödega. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Poksi raskekaalu valitseja Anthony Joshua ütles, et on nõus poksima nii Deontay Wilderi kui Tyson Furyga.

Eelmisel nädalal kohtusid Wilder ja Fury Los Angelses, kuid matš jäi viiki. See tähendas, et Wilder säilitas oma WBC tiitlivöö.

Pärast matši ütlesid nii Wilder kui Fury, et tahaksid poksida Joshuaga. Nüüd on sõna võtnud ka Joshua, kelle valduses on kolme erineva organisatsiooni meistrivööd.

«Miks sellel tolal nii kaua aega läks?» kommenteeris Joshua uudist, milles Wilder avaldas valmisolekut temaga poksima. «Nagu meie ei oleks siis matšist huvitatud olnud,» jätkas ta irooniliselt.

Furyle, kes kutsus Joshuat argpüksiks, ütles britt: «Hästi tehtud! Nad arvasid, et sinuga on kõik ja lootsid lihtsat võitu. Annan sulle matši, kui sa oled selleks valmis.»

Joshua promootor Eddie Hearn lendas sel nädalal Los Angelesse, et arutada Joshua ja Wilderi võimalikku matši. Matši kiiresti reaaluseks saamist segab aga Wilderi ja Fury matši viigiline tulemus, mis tähendab suure tõenäosusega kordusmatši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles