McGregori võistluskeeld venib oodatust pikemaks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Habib Nurmagomedov ja Conor McGregor
Habib Nurmagomedov ja Conor McGregor Foto: John Locher/AP/Scanpix

Järgmisel nädalal peaksid Conor McGregor ja Habib Nurmagomedov ilmuma Nevada sportlaskomisjoni ette, et anda selgitusi enda UFC 229 võitlusõhtul toimunud kisma kohta. Venelane tuleb kohale, McGregor aga mitte.

Meenutuseks: kui Nurmagomedov oktoobris toimunud lahingul McGregori alistas, hüppas ta ringist välja ja asus kähmlema McGregori sõbra Dillon Danisega. Loobumisvõidu andnud iirlane sattus samal ringis kaklusesse Nurmagomedovi kolme tiimikaaslastega. Ükski kismades osalenu ründajate vastu politseisse avaldust ei esitanud, kuid Nevada sportlaskomisjon määras võitlejatele siiski olukorra selginemiseni esialgse võistluskeelu.

Omapoolsed selgitused pidid McGregor ja Nurmagomedov andma tuleval esmaspäeval, aga MMA Fighting väidab, et iirlase advokaadid palusid tema istungi edasi lükkamist ja see palve ka rahuldati. Uut istungi aega ja sellega seotult ka hetke, mil McGregor võiks võistluskeelu alt vabaneda, pole teada.

Nurmagomedov tuleb aga oma saatust ära kuulama ja pärast sportlaskomisjoni otsust peaks selguma ka, mis saab tema kahe miljoni dollari suurusest auhinnarahast, mida ta (vähemalt täismahus) pole veel kätte saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles