Ott Tänak: Toyotas on kõik sõitjad võrdses seisus (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Ott Tänak rääkis videointervjuus Motorsport TV-le, et nelja MM-ralli võiduga lõppenud hooaeg oli hea ning ta ei usu, et MM-tiitlita jäämise põhjustas ebaõnn.

«Meil esines lihtsalt tehnilisi probleeme, mis tuleb korda saada. Ma ei usu, et küsimus oli ebaõnnes. Peame tegema palju tööd selle nimel, et kõik detailid oleks järgmiseks hooajaks valmis ja töökindlad. Peame tegema kõik, et riskid miinimumini viia,» rääkis Tänak.

Mida toob aga järgmine hooaeg? «Toyotas on kõik sõitjad võrdses seisus. See oli nii sel aastal ja on ka järgmisel aastal. Monte Carlos alustame kõik nullist, peame leidma võimaluse tippu tõusta. Tuleb pikk hooaeg, aga peame keskenduma oma tegemistele.»

Tänak saab uuest hooajast ka uued tiimikaaslased, kui Citroeni siirdunud Esapekka Lappi ja Janne Fermi vahetavad välja Kris Meeke ja Seb Marshall. Meeskonnas jätkavad lisaks Tänakule ja kaardilugeja Martin Järveojale ka Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila. 

«Meil on väga kiired sõitjad, aga eks paistab, kui tugev see koosseis on. Olen kindel, et kõik võitlevad ja suruvad kõvasti.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles