Tommi Mäkinen: meil on järgmisel aastal isegi lihtsam

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Tommi Mäkinen
Ott Tänak ja Tommi Mäkinen Foto: Karli Saul / SCANPIX

Tommi Mäkinen kinnitas Motosport TV-le antud intervjuus, et võistkondlik MM-tiitel vaid kasvatab isu üha uhkemate autasude järele. Individuaalne MM-tiitel on ju meeskonnaliikmetel puudu. «Oleme jätkuvalt näljased!» kinnitas ta. 

Mäkinen rõhutas, et Ott Tänak on jätkuvalt kiire, ent ka kogu Toyota koosseis pakub talle meelehead.

«Ott on väga kiire. Ta on kõikides tigimustes kiire ning tal on suurepärane keskendumisvõime. Ta tahab väga võita. Jari-Matti on väga kogenud, ta on alati võimeline poodiumile jõudma,» selgitas Mäkinen. Soomlane usub ka Kris Meeke'i võimalustesse. «Ta on väga usaldusväärne sõitja,» ei tee Mäkinen Meeke'i eelmise hooaja probleemidest numbrit. 

Mäkinenilt uuriti ka, mida ta arvab oma põhilise konkurendi Hyundai hooajast. «Nende hooaja algus oli väga hea, aga siis tabasid neid probleemid. Nad kõik töötavad ja arendavad oma masinaid nagu meie. Ma ütleks, meil on võib-olla isegi lihtsam, sest oleme MM-sarjas juba kolmandat aastat ning meil pole nii palju küsimärke, mille suunas arenema peaksime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles